Yeni seçilen oda başkanı Hüsnü Öten tarafından düzenlenen piknik , Yeniköy yolu üzerindeki Kuşadası Şoförler Odası Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi . Yağmurlu ve rüzgarlı havaya rağmen yüzlerce şoför ile ailesi , çoluk çocuk mangal yapıp , top oynadı .
Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra yüzlerce şoförün aileleriyle geldiği pikniğe , Kuşadası Belediye Başkanı M . Esat Altungün de beraberindeki belediye meclisi üyeleriyle birlikte katıldı .
Göreve gelir gelmez mevcut sorunları çözmek için kolları sıvadıklarını ve Kuşadası Şoförler Odası ' nı yeniden güçlü bir oda haline getireceklerini açıklayan Hüsnü Öten , seçim yorgunluğunu atmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi . Hem yeni Şoförler Odası yönetimini kutlamak hem de şoför esnafının sorunlarını konuşmak amacıyla pikniğe katıldıklarını kaydeden Kuşadası Belediye Başkanı M . Esat Altungün ise belediye yönetimi olarak her zaman Kuşadası şoförünün yanında olacaklarını ifade etti .
Kuşadalı Şoförler Piknikte
Geçen hafta sonu yapılan Şoförler Odası seçimlerinin ardından yorgunluk atmak isteyen Kuşadalı şoförler, bu hafta sonu piknikte buluştu.



















