Kusadasi Belediyesi Hizmetleri Vatandaslarla Bulusuyor

Kusadasi Belediyesi Hizmetleri Vatandaslarla Bulusuyor

Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, yaz sezonunda nüfus yogunlugunun giderek arttigi Karaova ve Davutlar Mahallelerindeki yazlik sitelerde incelemelerde bulundu.



Güvercin Masa gezici ekibinin de eslik ettigi alan gezisinde ikinci ikamet adresleri Kusadasi olan vatandaslarin talep ve önerilerini dinleyen Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, “Belediye hizmetlerinden Kusadasi’nda yasayan her kesimin kesintisiz faydalanabilmesi için çok çalisiyoruz” dedi.



Türkiye’nin turizm baskenti Kusadasi’nda, kademeli normallesme sürecinin 3’üncü etabinin baslamasiyla birlikte hareketlilik artti. Ikinci ikamet adresi olarak kente tasinanlar ile birlikte tatilciler de eklenince nüfus 1 milyon kisiye yaklasti. Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, özellikle yazlik konutlarin yogun olarak bulundugu Karaova ve Davutlar mahallelerindeki sitelere alan gezisi gerçeklestirdi. Site sakinleri ile bir araya gelen Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan’a Güvercin Masa gezici ekibi eslik etti. Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, alan gezisinde alt ve üst yapi çalismalari hakkinda vatandaslara bilgi verdi. Güvercin Masa gezici ekibi ise site sakinlerinden gelen taleplerle ilgili basvuru formu olusturdu. Istekler, aninda ilgili birim müdürlüklerine iletilerek çözüm yollari arandi.

Kusadasi genelinde alt ve üst yapi yatirimlarina ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, “Kusadasi, Türkiye’nin dört bir yanindan ziyaretçi agirlayan çok önemli bir turizm kenti. Biz de bu bilinç ile belediye hizmetlerinden her kesimin kesintisiz faydalanabilmesi için Kusadasi Belediye Baskanimiz Ömer Günel’in talimatlari dogrultusunda çok çalisiyoruz. Belediye Baskanimiz Ömer Günel, göreve gelmesinin ardindan Kusadasi’na kalici yatirimlar kazandirdi. 2 yilda kentimizde 180 bin metrekare yol yaptik. Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Kusadasi Belediyesi’nin uyum ve is birligi içerisinde çalismasi Kusadasi’na her alanda hizmet olarak geri dönüyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile