Kusadasi Belediyesi'nde Isçilerin Yemek Ücretleri Artirildi

Kusadasi Belediyesi'nde Isçilerin Yemek Ücretleri Artirildi

Kusadasi Belediyesi, Belediye Is Sendikasi ile imzaladigi ek protokolle isçilerinin günlük yemek ücretini 92 liradan 170 liraya çikardi. Çalisanlarin daha iyi ekonomik sartlara sahip olabilmesi için gerekli tüm önlemleri aldiklarini belirten Baskan Ömer Günel, “Her zaman isçi ve emekçi arkadaslarimizin yanindayiz” dedi.



Kusadasi Belediyesi, personeline destek olmayi sürdürüyor. Bu kapsamda Kusadasi Belediyesi, sendika ile imzaladigi ek protokolle isçilerin yemek ücretlerini 92 liradan 170 liraya yükseltti. Zam, çalisanlar tarafindan sevinçle karsilanirken Kusadasi Belediyesi’ne bagli Personel AS isçilerinin ise en düsük net maasi 22 bin 470 lira oldu.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ise her zaman çalisanlarinin yaninda oldugunu belirterek “Kusadasi Belediyesi yönetimi olarak mesai arkadaslarimizin ülkemizde yasanan yüksek enflasyondan mümkün oldugunca az etkilenmesi için imkânlarimiz dâhilinde elimizden geleni yapiyoruz. Bu kapsamda yemek ücretlerini güncelleyerek önce 55 liradan 92’ye, simdi de 170 liraya yükselttik. Bizim tarafimiz her zaman isçi ve emekçiden yanadir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile