Kusadasi Ilçe Baskani Inan; Sehit Anne Nurcan Karakaya Ve Bedirhan Bebegi Andi

Kusadasi Ilçe Baskani Inan; Sehit Anne Nurcan Karakaya Ve Bedirhan Bebegi Andi

AYDIN – MHP Kusadasi Ilçe Baskani Murat Inan, Hakkari Yüksekova’da 3 yil önce terör örgütü PKK tarafindan tuzaklanan EYP’nin patlamasi sonucu annesi Nurcan Karakaya ile birlikte sehit düsen 11 aylik Bedirhan bebegi rahmetle andiklarini belirtti.

Ülkeyi yasa bogan ve 31 Temmuz 2018 tarihinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yasanan olayda, Nurcan Karakaya, 11 aylik bebegi ile Yüksekova Kalane Üs Bölgesinde görev yapan astsubay esi Astsubay Çavus Serkan Karakaya’yi ziyaret etmis ziyaret dönüsünde terör örgütü PKK’nin tuzakladigi EYP’nin patlamasi sonucu anne ve Bedirhan bebek araçlarinin içinde sehit olmustu.

Menfur olayin yildönümünde yaptigi açiklama ile sehit Anne Nurcan Karakaya ve 11 aylik Bedirhan Bebegi saygiyla andiklarini belirten MHP Kusadasi Ilçe Baskani Murat Inan, terörün her türlüsünü ve hain terör örgütü PKK’yi nefretle kinadigini söyledi.

Inan, “Anne ve bebegini böylesine hain ve kallesçe bir saldirida sehit etmis terör örgütüdür PKK. Sehitlerimiz kalbimizde her zaman yasayacak ama devletimiz de hainlere gereken cevabi veriyor ve vermeye devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile