Kusadasi'nda Bayram Bitti, Yogunluk Bitmedi

Kusadasi'nda Bayram Bitti, Yogunluk Bitmedi

Kurban Bayrami’nda nüfusu 10 kat artan Kusadasi’nda, bayram sonrasi da yogunluk görüntüleri degismedi. Özellikle Barlar Sokagi, Kaleiçi ve sahilde bulunan mekanlarda yogunluk devam ederken dünyaca ünlü Kadinlar Denizi, su parklari ve otellerde doluluk oranlari yüzde 90 seviyesinde devam ediyor.

Kusadasi Otelciler ve Yatirimcilar Dernegi Yönetim Kurulu üyesi Serdar Köroglu, “Bayramda Kusadasi yogun olarak geçirdi 125 bin nüfusumuz var bu 10 katina çikti. Sezon daha önceki yillar gibi önceden rezervasyonlari hesaplayamiyoruz yabanci turistler yok, erken rezervasyon yapilmiyor, ama son zamanlarda yapilan rezervasyonlarla güzel doluluk yasiyoruz. Bayramdan sonra da doluluk devam ediyor. Bayram’da fiyatlar biraz yükseldi bayramdan sonra da fiyatlar biraz düstü. Özellikle yerli turistler de yogunluk oldu ve okullar açilincaya kadar bu doluluk devam eder. Egenin iklimi Akdeniz’e göre havasinin daha iliman olmasi aksamlari daha esintinin olmasi nemin, rutubetin daha az olmasindan dolayi bu bölgeye ragbet var” dedi.

5 Yildizli otelin Genel Müdür yardimcisi Cengiz Dogan ise, “Bayramda nüfusumuz bir milyon olduguna inaniyoruz. Otelimizde doluluk oranimiz çok yüksekti otellerin yani sira yazlikçilarin, günü birlik turistler ile bayramda dolu geçirdik. Diger tesislerle birlikte bayramdan sonra da doluluk oranlarimiz üst seviyede devam ediyor. Biz Agustos’un sonuna kadar doluluk oranimiz yüksek, ayni yogunlukta tam gaz devam ediyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile