Kuşadası'nda Fuhuş Operasyonu

Aydın Emniyet Müdürlüğü VE Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda ilçede fuhuş yaptığı tespit edilen 144 bayan yakalanırken; fuhuş yaptırdığı veya yer temin ettiği tespit edilen 111 kişi gözaltına alındı

Aydın Emniyet Müdürlüğü VE Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda ilçede fuhuş yaptığı tespit edilen 144 bayan yakalanırken; fuhuş yaptırdığı veya yer temin ettiği tespit edilen 111 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 2010 yılının ilk 10 ayında yaptığı fuhuş olaylarında çok sayıda yabancı uyruklu bayan ve çok sayıda fuhuşça aracılık eden kişi yakalandı. Polis ekiplerinin gerek istihbarat çalışmaları neticesinde gerekse şikayetler üzerine yaptığı operasyonlarda çok sayıda otel ve barda fuhuş yaptırıldığı ortaya çıktı. Türkiye'de turizmin geliştiği ilk kentlerden biri olan Kuşadası'nda polisin yaptığı operasyonlarda fuhuş yaptığı tespit edilen 144 bayan yakalandı. Yabancı uyruklu olan 80 bayan sınır dışı edilirken, bu bayanlara fuhuş yaptırdığı veya yer temin ettiği tespit edilen 111 şüpheli yakalanarak, şüphelilerden 25'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yakalanan bayanların fuhuş yaptığı tespit edilen 42 otel ve 5 bar, Kuşadası Fuhuşla mücadele Komisyonunca 30'ar gün süre ile kapatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile