Kusadasi'nda Kanserli Çocuklara  Yardim  Kampanyasi Düzenlendi

Kusadasi'nda Kanserli Çocuklara Yardim Kampanyasi Düzenlendi

Aydin’in Kusadasi ilçesinde kanserli çocuklar yararina yardim kampanyasi düzenlendi. 3 yildir düzenlenen ve geleneksel hale gelen kampanya 2 gün boyunca devam edecek.

Ismail Cem Baris ve Dostluk Meydani’nda yapilacak kampanyadan elde edilen gelir, kanserli çocuklarin tedavi ihtiyaçlarinin karsilanmasi amaciyla kullanilacak. 2 gün sürecek kampanyada yiyeceklerin yani sira el yapimi süs esyalari ve takilar da satisa sunuldu. Kampanyaya, Kusadasi Tanitim Vakfi (KUSAV), Tarimda Kadin Kooperatifi, Arven Veteriner Klinigi, Ada Kadin girisimi üretim ve isletme kooperatifi katildi.

Kampanyada görev alan Doktor Olcay Ulusoy ”Bu kampanyayi 3 senedir geleneksel hale getirdik, ama maalesef pandemi yüzünden iki senedir çok randiman alamiyoruz ve düzenli olarak yapamiyoruz. Kanserli çocuklarin yararina yapiyoruz. Gelirini de ailelere bagisliyoruz. Satislarimiz fena degil, sicaklar yüzünden biraz geç basladik. Gece yarisina kadar devam edecegiz. Kampanyamiza hizmet prensibiyle bu grupta yer aliyor ve çalisiyoruz. Bir sosyal hizmet gönüllü olan herkese de öneriyorum. Bu kulübe degilse de mutlaka bir dernekte sosyal hizmet gönüllüsü olarak çalismalari gerekir" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile