Kusadasi'nda Sokak Partisi Ile Yeni Yil Coskusu Zirve Yapti

Kusadasi'nda Sokak Partisi Ile Yeni Yil Coskusu Zirve Yapti

Kusadasi Belediyesi, vatandaslarin yeni yila coskuyla girmesi için Atatürk Bulvari’nda sokak partisi etkinligi düzenledi. Etkinlikler öncesi alana gelen Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, vatandaslarin yeni yilini kutlayarak iyi dileklerini iletti.



2023 yilina Kusadasi’nda giren vatandaslar Kusadasi Belediyesi tarafindan düzenlenen sokak partisi ile costu. Aksam saatlerine dogru Ismail Cem Dostluk ve Baris Meydani’nda çocuklar için kurulan oyun gruplarinda aileleriyle birlikte eglenen vatandaslar daha sonra gerçeklesen sokak partisinde DJ Kadir Çetin’in sahne performansiyla yilbasi coskusunu yasamaya basladilar.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Belediye Baskan Yardimcilari Oguzhan Turan ve Seyfi Seyhan Suvari ile birlikte belediye hizmet binasindan konser alanina kadar yürüyerek esnaf ve vatandaslarin yeni yil coskusunu paylastilar. Baskani Ömer Günel, etkinlik alaninda vatandaslarin yeni yilini kutlayarak iyi dileklerini paylasti.

Ünlü Sanatçi Levent Yüksel’e tülüsah hediye edildi

Öte yandan Levent Yüksel’i sahneye çikmadan önce ziyaret eden Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, ünlü sanatçiya dünyada sadece Kusadasi’nda yetisen Tülüsah bitkisinin tablosu ile plaket takdim etti.

Kusadasi’nda yasayan ve yilbasina Kusadasi’nda girmek isteyen binlerce kisi Atatürk Bulvari’nda kurulan sahnenin bulundugu alana akin etti. Müzik yayini ile baslayan kutlamalar, DJ Kadir Çetin’in sahne performansi ile zirve yapti. Kutlamalar gecenin konugu müzisyen ve sarkici Levent Yüksel ile devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile