Kusadasi'nda Yeni Zabita Kontrol Noktasi Hizmete Girdi

Kusadasi'nda Yeni Zabita Kontrol Noktasi Hizmete Girdi

Kusadasi Belediyesi bugün baslayan normallesme süreci için tüm hazirliklarin tamamlandigi Kusadasi’nda Atatürk Bulvari üzerinde Zabita Kontrol Noktasi açti.



Yaz döneminde yasanan nüfus yogunlugu göz önünde bulundurularak vatandaslarin talep ve sikayetlerine en kisa zamanda cevap verebilmek amaciyla açilan Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Kusadasi Belediyesi is birliginde açilan Zabita Kontrol Noktasi hizmet vermeye basladi.

Kusadasi Belediyesi Zabita Müdürlügü, vatandaslara daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için çalismalarini sürdürüyor. Normallesme ile birlikte yasanacak nüfus artisini ve talebi dikkate alan Kusadasi Belediyesi, Aydin Büyüksehir Belediyesi Zabita Daire Baskanligi ile birlikte Atatürk Bulvari üzerinde açtigi Zabita Kontrol Noktasi ile sorunlara çok daha hizli bir biçimde müdahale etme olanagina kavustu. Araç filosuna eklenen ginger ve motosikletlerle operasyonel anlamda güçlendirilen Kusadasi Belediyesi Zabita Müdürlügü, sahil seridinde Aydin Büyüksehir Belediyesi ile is birliginde açilan Kontrol Noktasi ile de her an vatandaslarla iç içe olacak. Sorun, talep ve sikâyetlerin aninda degerlendirilerek çözüme kavusturulacagi bir merkez olarak faaliyet gösterecek olan Zabita Kontrol Noktasi araciligiyla dilencilik ve izinsiz seyyar saticilik yaparak rahatsizlik olusturan kisilerin ve sifir isgaliye kuralini ihlal eden isletmelerin denetimi çok daha kolay olacak. Atatürk Bulvari’nda bulunan Zabita Kontrol Noktasi 08.30-00.00 saatleri arasinda hizmet verecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile