Kusadasi'nda Zafer Bayrami'nin 99. Yili Kutlandi

Kusadasi'nda Zafer Bayrami'nin 99. Yili Kutlandi

30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99’uncu yil dönümü, tüm yurtta oldugu gibi Kusadasi’nda da büyük bir cosku içerisinde kutlaniyor.



Korona virüs tedbirleri göz önünde bulundurularak düzenlenen etkinlikler sabah saat 09.00’da Kaymakamlik makamindaki bayramlasmayla basladi.

Kutlamalar daha sonra Atatürk Meydani’nda düzenlenen resmi törenle devam etti. Törene Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Cumhuriyet Bassavcisi Cem Koray Eryilmaz, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Belediye Baskan Yardimcilari, siyasi parti ile sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Tören, Kaymakam Sadettin Yücel ile Belediye Baskani Ömer Günel’in Atatürk Aniti’na çelenk koymasinin ardindan Istiklal Marsi’nin okunmasiyla devam etti. Halk oyunu gösterileri ve günün anlamini belirten siirlerin de okundugu etkinlikte ayrica Türkiye genelinde yapilan farkli spor müsabakalarinda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Protokol üyeleri, resmi törenden sonra Kusadasi Sehit Aileleri ve Gazileri Dernegi’nin yeni idari binasinin açilisini gerçeklestirdi. 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri kapsaminda ayrica Kusadasi Belediyesi tarafindan bu aksam saat 21.00’da Ismail Cem Dostluk ve Baris Meydani’nda ünlü müzisyen Volkan Konak’in sahne alacagi bir konser düzenlenecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile