Kusadasi Özer Türk Caddesi'nde Yenileme Çalismalari Basladi

Kusadasi Özer Türk Caddesi'nde Yenileme Çalismalari Basladi

Güzelçamli Mahallesi’ne son 4 yilda gerçeklestirilen üstyapi çalismalariyla 38 bin metrekaresi kilit parke, 205 bin metrekaresi sathi kaplama olmak üzere toplam 243 bin metrekare yeni yol kazandiran Kusadasi Belediyesi ekipleri, simdi de Özer Türk ve Basçesme caddeleri ile 5 sokagi daha yenilemek için kollari sivadi.



Kusadasi Belediyesi, Güzelçamli Mahallesi’nde Özer Türk ve Basçesme caddeleri ile 5 sokagi daha yenilemek için harekete geçti. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ilk etapta altyapisi Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan iyilestirilen Özer Türk Caddesi’ne granit ve bazalt yüzeyli özel tas kaplamak için hazirliklara basladi.

Kisa sürede tamamlanmasi planlanan çalismada, Özer Türk Caddesi’nin aydinlatma sistemi yenilenecek. Ayrica caddede bordür ve kaldirim imalati yapilacak.

Güzelçamli Mahallesi’nde gerçeklestirilecek üstyapiyi yenileme çalismalari bununla da sinirli kalmayacak. Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, bölgede Basçesme Caddesi ile 5 sokagin daha üstyapisini es zamanli olarak yenileyecek. Çalismada, ekipler tarafindan Basçesme Caddesi ile Baldere, Çomak, Sögüt, Kestane ve Dilek sokaklara toplam 6 bin 300 metrekare kilit parke tasi . Bu sokaklarda da kaldirim ve bordür imalati yapilacak.

Yenileme çalismalarinin Güzelçamli’nin en merkezi noktasinda yer alan Özer Türk Caddesi ile basladigini belirten Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, “Kentimizin en önemli ve turistik bölgelerinden birisi olan Güzelçamli Mahallesi de tipki diger mahallelerimiz gibi hak ettigi yatirim ve hizmeti almaya basladi.

Kusadasi Belediyesi olarak yürütecegimiz çalismalar ile Güzelçamli Mahallesi’nin uzun yillardir çözüm bekleyen sorunlarini kisa süre içerisinde kalici çözüme kavusturacagiz. Güçlü bir Kusadasi, güzel bir gelecek için tüm ekiplerimizle birlikte çalismayi sürdürüyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile