Kusadasi Sanayi Sitesi'nden Baskan Günel'e Tesekkür Kahvaltisi

Kusadasi Sanayi Sitesi'nden Baskan Günel'e Tesekkür Kahvaltisi

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Kusadasi Sanayi Sitesi esnafiyla sabah kahvaltisinda bir araya geldi. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Baskani Azmi Tabak’in da yer aldigi bulusmada esnaf, Baskan Ömer Günel’e bugüne kadar Sanayi Sitesi’ne yaptigi yatirim ve hizmetlerden dolayi tesekkür etti.



Kusadasi Sanayi Sitesi’nde uzun yillardir yasanan köklü sorunlar, Baskan Ömer Günel’in verdigi talimatlarla çözüme kavustu. Bu çerçevede Sanayi Sitesi’nin alt ve üstyapisi geçtigimiz yil Kusadasi Belediyesi tarafindan yenilendi. Yagmur suyu hatti dösenen, yollari sicak asfaltla kaplanan ve kaldirimlari yenilenen Kusadasi Sanayi Sitesi, daha modern bir görünüme kavustu. Sanayi Sitesi esnafi da, Kusadasi Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Baskani Azmi Tabak’in katildigi bir sabah kahvaltisi düzenleyerek kendileriyle ilgilenen Baskan Ömer Günel’e tesekkür etti.

Kusadasi Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Baskani Azmi Tabak, Baskan Ömer Günel’in verdigi tüm sözleri tuttugunu belirterek, “Bugüne kadar baskanimiz taleplerimizle ilgili bizi hiç geri çevirmedi. Burada yapilan çalismalar sayesinde Kusadasi Sanayi Sitesi’nin çehresi degismeye basladi.

Bu durum esnafimizi çok memnun ediyor. Ben Kusadasi Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve esnaf arkadaslarim adina kendisine çok tesekkür ediyorum” dedi.



Baskan Günel ise, “Kusadasi Sanayi Sitesi’nin sorunlariyla daha belediye baskanligina aday oldugumuz dönemde ilgilenmeye basladik. Göreve geldikten sonra da uzun yillardir var olan birçok temel sorunu çözüme kavusturduk. Birçok konuda ortak hareket ediyoruz. Tabi yasayan bir kentin sorunlari bitmez. Önemli olan bunlari tespit etmek ve çözmek. Bu iradeyle Kusadasi Sanayi Sitesi’nin ve esnafinin yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile