Kuşların yuvalarını öğrenciler yaptı

Hatay'da bir grup öğrenci, kendi elleriyle yaptıkları kuş yuvalarını Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a teslim etti.

Hatay Milli Eğitim Müdürlüğ

  Hatay ' da bir grup öğrenci , kendi elleriyle yaptıkları kuş yuvalarını Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ' a teslim etti .

Hatay Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Bedi Sabuncu İlköğretim Okulu öğrencileri , kentin muhtelif noktalarında bulunan parklara monte edilmek üzere kendilerinin yaptığı 160 adet kuş yuvasını Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ' a verdi . Milli Eğitim Müdür Şenol Genç , öğrencilerden çıkan bu fikrin gerçekleşmesinde öncü olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek , " Bu yuvaların tamamı öğrencilerimizin el emeği ve göz nurudur . " dedi .

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş , öğrencilerin hediyelerine çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu ifade ederek , " Öğrencilerimizin böylesine ince düşünüp kuş yuvası yapmaları gerçektende sevindirici bir olaydır . Park ve bahçelerimize bunları astırıp , kuşların yuvada yaşamaları sağlanmış olacaktır . Böylelikle yağışlı ve rüzgarlı havalarda kuşlarımız çevreden etkilenmeyecektir . " dedi .

160 adet kuş yuvası önümüzdeki günlerde çeşitli park ve bahçelere montajı yapılarak kuşların yuva kurması sağlanmış olacak .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile