Geçtigimiz yil basarili bir sekilde UCLG Araci Sehirler 2. Dünya Forumu’na ev sahipligi yapan Kütahya Belediyesi UCLG MEVA’daki etkinligini artirarak sürdürüyor.
Birlesmis Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teskilati’nin (UCLG) Güney Kore’nin Daejeon sehrinde düzenlenen Dünya Belediyeler Birligi 7. Kongresi’ne katilim saglayan Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik ve beraberinde Kütahya Belediyesi Etüd Proje Müdürü Mehmet Zenci, birçok ülkeden katilim saglayan belediye baskanlari ile temaslarda bulunarak, hem Kütahya’nin tanitimini ön plana çikartiyor hem de UCLG’nin hedefleri dogrultusunda görüsmeleri gerçeklestiriyor.
Kütahya Belediyesi’nin, UCLG Araci Sehirler Baskanligi hedefi dogrultusunda UCLG-MEVA Kültür Komitesi Üyeligine yapilan basvuru onaylandi. Sirasi ile Kültür Komitesi Baskanligi ve Araci Sehirler Baskanligi hedefleri dogrultusunda çalismalarimiz devam ediyor.
Kütahya Belediyesi'nin UCLG'deki Basarili Çalismalari Devam Ediyor
2020 yilinda Kütahya Belediyesi olarak basvurusu yapilan ve 2 yil gibi kisa bir sürede yönetim kuruluna Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’in sayman olarak kabul edildigi UCLG/MEWA (Dünya Belediyeler Birligi)’da, Kütahya Belediyesi basarili çalismalarini devam ettiriyor.



















