Kütahya'da Ahira Giren Sokak Köpekleri 22 Koyunu Telef Etti

Kütahya'da Ahira Giren Sokak Köpekleri 22 Koyunu Telef Etti

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde yaklasik 80 koyunun bulundugu ahira sokak köpekleri girdi. 22 küçükbas hayvani telef eden sokak köpekleri, 9 koyunu da çesitli yerlerinden yaraladi.

Tavsanli ilçesine bagli Göbel Köyünde sokak köpekleri çiftçiye kabusu yasatti. Evinin yanindaki ahirinin içinde yaklasik 80 koyunu besleyen Levent Güdücü ahirina, ögle saatlerinde sokak köpekleri girdi. Ahirdaki koyunlara saldiran sokak köpekleri 22 koyunu telef etti, 9 koyunu da yaraladi.

Sesler üzerine ahira gelen küçükbas hayvanlarin sahibi, sokak köpeklerini ahirdan çikartarak uzaklastirmaya çalisti, ardindan yetkililere haber verdi.

Koyunlarina saldiran köpeklerine çare bulunmasini isteyen Güdücü, “Sokak köpekleri 22 koyunumu telef etti, 9 koyunumu da yaraladi. Olaydan sonra yetkilileri aradim. Magdur durumdayim, rabbim kimseyi böyle sinav yapmasin. Köpekler sanki koyunlarimin içlerinden seçerek yemis. Iki çocugum var ve ailemin geçim kaynagi idi bunlar, kurbanda satarak aldigimiz yere paranin bir kismi ile borcumu ödeyip, geri kalan ile yem alacaktim" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile