Kütahya'da 'Battı Çıktı' Projesindeki Çalışmalar

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kentte devam eden battı çıktı projesinde çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü, projede tamamlanan kısmın bir hafta içerisinde hizmete girebileceğini bildirdi.

Saraçoğlu yaptığı açıklamada, Kütahya Belediyesinin vizyon projelerinden olan 'battı-çıktı' projesinin bir an önce tamamlanması için yüklenici firmanın aralıksız çalıştığını belirtti.

Projenin belirlenen zaman içerisinde bitirileceğini ifade eden Saraçoğlu, 'Projenin ana hattı olan Fatih Sultan Mehmet ve Menderes Bulvarı kısmında çalışmanın son aşamada olduğu bilgisini vererek, şunları kaydetti:

'Üst betonu atılan geçidimizin asfaltlaması da yakın bir zaman içerisinde yapılacak. Daha sonra Atatürk Bulvarını Zafer Meydanına bağlayan güzergahı belki de bir hafta içerisinde hizmete açacağız. Projede ikinci etap dediğimiz Azerbaycan parkından Abdurrahman Karaa Bulvarına yapılacak olan alt geçişin çalışmalarına başlayacağız. Burada bir de yaya alt geçidi olacak. Bu kısmın ardından projenin tamamı bitmiş olacak. Proje çalışmalarında zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Özellikle halkımız bu sıkıntılardan, projenin faydalı olacağını bildikleri için, şikayetçi olmuyorlar. Ben vatandaşlarımıza da bu duyarlılıklarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.'

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile