Kütahya'da Orman Mühendislerine Refiklik Egitimi

Kütahya'da Orman Mühendislerine Refiklik Egitimi

Kütahya Orman Bölge Müdürlügünde yeni göreve baslayan Orman Mühendislerine yönelik düzenlenen refiklik egitimlerinin devam ettigi bildirildi.

Orman Bölge Müdürlügünün tüm Sube Müdürlükleri tarafindan verilen egitimler ile yeni göreve baslayan Orman Mühendisleri meslegin gerektirdigi bilgi ve becerileri kazanmalari için hizmet içi egitime tabi tutuluyorlar.

Kütahya Orman Bölge Müdürlügüne atanan 6 Isletme Orman Sefi adayina yönelik düzenlenen Silvikültür ve Izin Irtifak Egitimleri tamamlandi.

Izin ve Irtifak Sube Müdürü Savas Serdar Ates tarafindan verilen egitimde Izin irtifak islemleriyle ilgili mevzuatlar aktarildi. Merak edilen konular yanitlandi.

Türkmendagi ve Geyikalani Orman Isletme Sefliklerinde gerçeklestirilen Silvikültür Egitimi ise Silvikültür Sube Müdürü Bayram Ersöz ve Silvikültür Sube Mühendisi Ali Güven tarafindan verildi.

Egitime Geyikalani Orman Isletme Sefi Serif Çam’da katildi.

Sariçamda dogal gençlestirme sahalarinda arazi hazirligi ve toprak isleme çalismalari, dogal gençlestirme sahalarinda isik ve bosaltma kesimi uygulamalari tekniginin uygulamali olarak anlatildigi egitimlerde ayrica sik gençliklerde seyreltme çalismasi uygulamali olarak gösterildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile