Kütahya'da Ortaokul Ögrencileri Için 'Ben Ve Yildizim' Etkinligi

Kütahya'da Ortaokul Ögrencileri Için 'Ben Ve Yildizim' Etkinligi

Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Kütahya Belediyesi tarafindan ortaokul ögrencileri için düzenlenen ’Ben ve Yildizim’ etkinligine katildi.

Etkinlikte gelecegimizin teminati çocuklarla ve aileleriyle tek tek ilgilenen Baskan Isik, “Gelecegimizin teminati olarak gördügümüz çok kiymetli çocuklarimizin anne, baba, anneanne, babaanne, abla, agabeyleri ve sevgili çocuklarimiz, bu yil karne hediyesi olarak sizlere küçük birer hediye düsündük. Ayrica bir degisiklik, bir mola olsun diye böyle bir program düzenledik. Programin düzenlenmesinde emegi geçen Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügümüze ve çalisanlarina tesekkür ediyorum. Renkli bir tatil oluyor, program dahilinde ulasabildigimiz tüm çocuklarimizi burada misafir ediyoruz. Katilimlarinizdan dolayi hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Çocuklarimiza daha güzel bir gelecek verdigimiz emeklerin bosa gitmemesini rabbimden diliyorum. Anneleri basta olmak üzere tüm ailelerimize ayri ayi tesekkür ediyorum. Iyi ki varsiniz” dedi.

Etkinlikte kahvaltilarini eden çocuklar, müzik ve dans gösterilerinin ardindan kendileri için özel hazirlanan ’Ben ve Yildizim’ ani Kösesinde hatira fotografi çektirdi. Daha sonra Ressam Ahmet Yakupoglu Konferans Salonu’na geçen minikler, Kütahya Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi Tiyatro Toplulugu tarafindan hazirlanan tiyatro oyununu seyretti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile