Kütahya'da 'Pamuk Prenses Ve 8 Cüceler' Adli Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Kütahya'da 'Pamuk Prenses Ve 8 Cüceler' Adli Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Kütahya’da Cumhuriyet Ilkokulu 3/A sinifi ögretmen ve ögrencileriyle birlikte hazirlanan "Pamuk Prenses ve 8 Cüceler" adli tiyatro oyununu sahnelendi.

Cumhuriyet Ilkokulunda gerçeklestirilen tiyatro oyununa, Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, okul idarecileri, ögretmen, ögrenci ve veliler katildi.

Psikolojik Danisman ve Rehberlik Ögretmeni Büsra Öztürk’ün yazip yönettigi tiyatro oyunu, Okul Öncesi Ögretmeni Mehtap Yüksek, Sinif Ögretmeni Nihal Fidan ve ögrencileri tarafindan hazirlanarak günümüz dijital bagimliligina uyarlanmis bir sekilde sahnelendi. Gösteride, dijital dünyanin çocuklar üzerindeki etkilerine dikkat çekilerek, modern çagin sorunlarina eglenceli ve düsündürücü bir bakis açisi sunuldu.

Ögretmen Nihal Fidan, Pamuk Prenses rolünde sahne alarak hem ögrencilerine örnek oldu hem de büyük bir performans sergileyerek izleyicilerin begenisini kazandi. Ögrenciler de cüce rollerinde basarili bir performans sergileyerek hem eglendirdiler, hem de önemli mesajlar verdiler.

Tiyatro oyununun ardindan Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, gerçeklestirdikleri etkinlikten dolayi ögretmenleri, idarecileri ve ögrencileri tebrik etti. Bu tür etkinliklerin ögrencilerin sosyal becerilerini gelistirmesi ve toplumsal sorunlara dikkat çekmesi açisindan önemine vurgu yapti. Ayrica, dijital bagimliligin çocuklar üzerindeki etkilerini ele almanin ve bu konuda farkindalik olusturmanin egitimdeki rolüne dikkat çeken Basyigit, bu tür projelerin devam etmesi ve diger okullarda da benzer çalismalarin yapilmasi temennisinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile