Kütahya'da Siyaset Akademisi

Kütahya'da Siyaset Akademisi

AK Parti Siyaset Akademisi Kütahya İl Koordinatörü Ahmet Çınar, 4. etap siyaset akademisi eğitimlerinin 4 Ekim günü başlayacağını söyledi.

Çıkar, yaptığı yazılı açıklamada, kayıtların halen sürdüğüün belirterek, "AK Parti Genel Merkezi ARGE Başkanlığımız tarafından yürütülen ve konu başlığı 2014 yılında yapılacak olan Yerel Seçimler göz önüne alınarak Yerel Yönetimler 4. Programı olarak belirlenen Siyaset Akademisi'nin 4. etap eğitimleri başlayacaktır. Siyaset Akademisi EğitimProgramı önümüzdeki Ekim ve Kasım ayları içerisinde düzenlenmesi planlanmış olup, 4 Ekim'de 2013 başlayacaktır.Eğitim sunumlarını Akademisyenlerimiz ve Yerel Yönetimler konusunda Tecrübeli ve Uzman Siyasetçilerimiz tarafından takdim edilecektir. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalayarak onayladığı katılım diploması verilecektir.

Yeni Dönem Siyaset Akademimiz İl Merkez ve İlçelerimiz dahil tüm halkımıza açıktır. Katılmak isteyen ve ilgi duyan değerli vatandaşlarımız AK Parti İl Başkanlığımızından detaylı bilgi alıp kayıt işlemlerini yaptırabilirler.Yerel Yönetimler konusunda kapsamlı bilgiye sahip olmak isteyen vatandaşlarımızı Siyaset Akademisi programımıza davet ediyorum" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile