Kütahya'da Zeka'nın Eğitim Programları Başladı

Kütahya'da Zeka'nın Eğitim Programları Başladı

Kütahya Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından kabul edilen 'Kamu Kurumlarının Proje Hazırlama ve Yürütme Kapasitesini Artırmak' isimli teknik destek projesi kapsamında eğitim programları başladı

Kütahya Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından kabul edilen 'Kamu Kurumlarının Proje Hazırlama ve Yürütme Kapasitesini Artırmak' isimli teknik destek projesi kapsamında eğitim programları başladı.
Kütahya Valiliği toplantı salonunda başlayan ve 17 Aralık gününe kadar devam edecek olan eğitim çalışmasına, Kütahya Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü, Kütahya AB Bürosu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 1. Organize Sanayi Bölgesi, Ticaret ve Sanayi Odası, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Kütahya Ticaret Borsası, Ziraat Odası ve Kütahya Belediyesi gibi değişik kurumlardan 14 personel katılıyor.
Eğitim süresince Zafer Kalkınma Ajansı tarafından görevlendirilen Dr. Nilüfer Akdan tarafından proje döngüsü yönetimi, mantıksal çerçeve ve bütçeleme gibi konular işleneceği belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile