Kütahya'daki cinayette sır perdesi aralandı

İki ayrı noktada araç içerisinde vurulan Rıfat Şahin ve Efrayim Uludağ'ın öldürülmesi olayı aydınlanıyor. Cinayetin geçmişten gelen bir husumetten kay

İki ayrı noktada araç içerisinde vurulan Rıfat Şahin ve Efrayim Uludağ'ın öldürülmesi olayı aydınlanıyor. Cinayetin geçmişten gelen bir husumetten kaynaklandığı öğrenildi.

Efrayim Uludağ ile Rıfat Şahin'in (44) otomobillerinin içinde tabanca ve av tüfeğiyle öldürülmeleri olayındaki sır perdesi aralandı. Yakalanan şüphelilerden Recep Tosuncuk'un (23) kendisini daha önce sırtından bıçakla yaralayan Uludağ'ı tabancayla, 24 yaşındaki Gökhan Demir'in de sattığı otomobilin parasını kendisine vermeyen Şahin'i av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü belirlendi.

Polis olaydan sonra cinayet şüphelileri Gökhan Demir ile Recep Tosuncuk'u yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olaya karışan Dilaver Eryıldız'ın yakalanmasına çalışıldığını bildirirken, Gökhan Demir ve Recep Tosuncuk çıkarıldıkları mahkemenin ardından tutuklanarak Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile