Kütahya'daki Köprülü Kavsakta Genisletme Çalismalari

Kütahya'daki Köprülü Kavsakta Genisletme Çalismalari

Kütahya’da trafigin yogunlasmasi ve artan trafik kazalari nedeniyle Kütahya-Eskisehir yolundaki köprülü kavsakta genisleme çalismasi baslatildi.

AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya milletvekilleri Adil Biçer, Ismail Çaglar Bayirci ve Mehmet Demir, yapilan çalismalarla köprüye ek seritler eklenecegini ifade ettiler.

Kavsagin Türkiye’nin ilk kavsaklarindan bir tanesi oldugunu dile getien AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, "Burada katilim seritlerinin olmamasi sebebiyle kazalarin meydana geldigi, trafigin aksadigini, trafik yogunlugunun meydana geldigini zaten hepiniz biliyorsunuz. Uzun dönemden beri bununla ilgili sikayetler aliyorduk. Son iki yilda Karayollari Bölge Müdürlügü nezdimizde Sayin Vekillerimizle birlikte yaptigimiz girisimlerle buraya ek seritlerin yapilmasiyla ilgili insaat isinin yatirim programina alinmasini sagladik. Mart ayi içerisinde buranin ihalesi gerçeklestirildi.

Yapa Insaat ihaleyi aldi. Kendilerine bayram sonrasi insaata baslama talebinde bulunduk. Nasip olursa dün itibariyla buraya makineler gelmeye basladi.

Insallah Pazartesi günü itibariyla burada insaata baslanacak. Buradaki toplam yatirim 65 Milyon Lira. Bunun bizim için söyle bir anlami var, su andaki mevcut köprüyü hem koruyoruz hem de yanina eklemelerimizle burayi modern bir köprü haline getirecegiz" diye konustu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, "Tipki geçen sene Zafertepe Kavsaginda baslatilan akilli kavsak çalismasindan sonra, AK Parti Kütahya milletvekilleri ve il baskanimizla birlikte Kütahyamizin her ne ihtiyaci varsa takibini yapacagiz" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ismail Çaglar Bayirci, ayrica bir çevre yolu projesi oldugunu, onun üzerinde çalistiklarini dile getirdi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir de, çalismalarin bir aksilik olmamasi halinde yaz sonunda bitecegini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile