Kütahya Il Özel Idaresi Hizmet Araci Parkini Güçlendirdi

Kütahya Il Özel Idaresine 13 yeni is makinesi ve aracin alindigi bildirildi.

Kirsal bölgelerde kullanilmasi amaciyla alinan greyder, silindir, yükleyici, panelvan binek, damperli kamyon, Gezici Motivasyon ve Egitim Araci, su tankeri ve panelvan minibüsler törenle hizmete alindi.

Kütahya Valisi Ali Çelik, törende yaptigi konusmada, Kütahya Il Özel Idaresinin, Türkiye’nin en güçlü özel idarelerinden biri oldugunu söyledi.

Idarenin genç ve güçlü bir makine parkina sahip oldugunu belirten Çelik, sunlari kaydetti:

"Araçlarimizin yas ortalamasi 9 yil. Bu ortalamayi düsürmek de hedeflerimiz arasinda. 2005 yilinda Sayin Cumhurbaskanimizin önderliginde baslatilan KÖYDES Projesi'nin baslangiç noktasi olan 'Sehirde ne varsa köyde de o olacak' vizyonu çerçevesinde birçok köyümüzü görme sansimiz oldu. Çocuk oyun parklarindan hali sahalara, grup köy yollarindan sicak asfalta, parke taslarindan kanalizasyona kadar birçok sorunun çözümünde ciddi mesafeler katedilmis."

Çelik, 12 ilçe ile 546 köyde hizmet veren Il Özel Idaresinin hizmet basarisinin birlik ve beraberlikten geldigini sözlerine ekledi.

Il Genel Meclisi Baskani Musa Yilmaz da 6 milyon 782 bin 588 liraya alinan yeni araçlarla hizmetleri hem daha hizli götüreceklerini hem de zamandan ve ekonomiden tasarruf edeceklerini aktardi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile