Kütahya Ögretmen Akademileri Kapilarini Açti

Kütahya Ögretmen Akademileri Kapilarini Açti

Kütahya Ögretmen Akademilerinin yeni egitim yili açilis töreni gerçeklestirildi.

Kütahya Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit’in açilis konusmalariyla baslayan programa Vali Yardimcisi Aydin Börü, Rektör Yardimcilari, Milli Egitim Müdür Yardimcilari, Sube Müdürleri, okul yöneticileri ve ögretmenler katildi.

Milli Egitim Bakanligi koordinasyonunda gerçeklesen etkinlik, Dr. Mehmed Ali Gemuhluoglu’nun ögretmenlere yönelik konusmasiyla basladi.

Ögretmen Akademileri, ögretmenlere yönelik çesitli atölye çalismalari sunuyor.

“Sehir ve Kültür Akademisi Dikkat Çekiyor”

Özellikle Sehir ve Kültür Akademisi, programin en dikkat çekici bölümlerinden biri olarak öne çikiyor. Bu akademi, ögretmenlerin sehir tarihi, mimarisi, kültürü ve sanati hakkinda derinlemesine bilgi sahibi olmalarini hedefliyor. Atölye çalismalarinda, sehrin ve kültürel yapinin egitim araci olarak nasil kullanilabilecegi üzerine yogunlasiliyor. Program, ögretmenleri sehirlerin sosyal ve kültürel yapisini ögrencilere aktarabilecek bilgi ve becerilerle donatmayi hedefliyor.

“Gelecek Haftalarin Atölye Çalismalari”

Açilis haftasinin ardindan akademilerdeki atölye çalismalari devam ediyor. Bu haftaki atölyeler Dr. Ali Gemuhluoglu ile basladi ve atölyeler, önümüzdeki hafta Prof. Dr. Bilal Kemikli’nin katilimiyla sürecek. Prof. Dr. Kemikli, "Kütahya’ya Kimlik Kazandiran Sahsiyetler" basliginda ve konuk olarak Kütahya’nin kültürel ve tarihi önemini tasiyan önemli kisilikler üzerine bilgiler paylasacak.

Tüm ögretmenleri atölye çalismalarina katilmaya davet eden Kütahya Ögretmen Akademileri yetkilileri, ilgilenen ögretmenlerin, Kütahya Milli Egitim Müdürlügü’nün https://kutahyaarge.meb.gov.tr/ogretmenakademi/ web sitesi üzerinden basvurularini gerçeklestirebileceklerini ve akademiler hakkinda daha fazla bilgi edinebileceklerini belirttiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile