Kütahya OSB'de Yol Yenileme Çalismalari Basladi

Kütahya OSB'de Yol Yenileme Çalismalari Basladi

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde, altyapi ve ulasim konusunda önemli adimlar atilmaya devam ediyor. Riza Güral Caddesi’nde baslatilan yol yenileme çalismalari kapsaminda, kilit tasi söküm çalismalari basladi.

Kilit tasi sökümü çalismalarinin bitmesinin ardindan zemin sikistirma ve tesviye islemleri gerçeklestirilecek. Riza GüralCaddesi’nin altyapi islemlerinin bitmesinin ardindan ise beton üzerine asfalt serimi yapilacak. Ortalama 1 aylik bir süreçte tamamlanmasi planlanan çalismalar, bölgedeki ulasimi olumlu yönde etkileyecek ve isletmelerin lojistik süreçlerini daha verimli bir sekilde yürütebilmelerine katki saglayacak.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tolga Eskioglu, yapmis oldugu açiklamalarinda; “Bölgemizde gerçeklestirdigimiz altyapi ve ulasim projeleriyle, isletmelerimizin rekabet gücünü artirmayi ve bölgenin ekonomik gelisimine katki saglamayi amaçliyoruz. Riza Güral Caddesi’nde baslatilan yol yenileme çalismalari da bu vizyonumuzun bir parçasidir.

Kilit tasi söküm çalismalariyla baslayan süreç, zeminin sikistirilmasi ve tesviye islemleriyle devam edecek. Ardindan beton üzerine asfalt serimi gerçeklestirilecek. Bu çalismalarin tamamlanmasiyla, bölgedeki ulasim altyapisinin saglam ve modern bir görünüme kavusacagini ve isletmelerin lojistik süreçlerini daha verimli bir sekilde yürütebilecegini düsünüyoruz.

Yaklasik bir aylik bir süre içinde tamamlanmasi planlanan bu çalismalar, yatirimci ve ziyaretçilerimizin geçici rahatsizliklarini telafi edecek sekilde planlanmistir. Kisa süreli zorluklara ragmen, uzun vadede bölgeye saglanacak olan katma degerin önemli oldugunu düsünüyoruz. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak, bölgenin gelisimine katki saglayacak her türlü projeyi gerçeklestirmeye devam edecegiz.” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile