Kütahya OSB Yönetim Kurulu, Yürütülen Projeleri Yerinde Inceledi

Kütahya OSB Yönetim Kurulu, Yürütülen Projeleri Yerinde Inceledi

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, bölgede devam eden projeleri yerinde incelemek üzere bir teknik gezi düzenledi. Gezi kapsaminda, 21. cadde, yeni nizamiye kapilari, yükleme merkezi, Kütahya OSB atik su aritma tesisi ve Riza Güral Caddesi asfalt çalismalari detayli bir sekilde degerlendirildi.

Genel saha incelemelerine; Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tolga Eskioglu, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Ölçer, Ali Alper Olgun, Zeyit Damar, Fatih Karabulut katildi.

Bölge Müdürü Tunahan Ergin, yapilan teknik gezide Yönetim Kurulu’na projeler hakkinda detayli bilgiler verdi.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tolga Eskioglu, yapilan saha incelemesi sonrasinda; "Bugünkü saha incelememizde, sanayi bölgemizin önemli projelerini yakindan gözlemleme firsati bulduk. yeni açmis oldugumuz 21. cadde düzenleme çalismalari, iki yeni nizamiye kapilari insaati, yükleme merkezi, atik su aritma tesisi ve Riza Güral Caddesi asfalt çalismalari gibi çesitli alanlarda yürütülen projeleri detayli bir sekilde degerlendirdik. Projelerin ilerleyisi ve mevcut durumu hakkinda Bölge Müdürümüz ve teknik ekiplerden bilgi aldik ve memnuniyetle gördük ki, projeler planlandigi sekilde ilerliyor ve zamaninda tamamlanma yolunda ilerliyorlar. Görüsmüs oldugumuz teknik detaylar ve projelerin mevcut durumu, gelecek dönemde yapilacak çalismalarin planlanmasi açisindan bize önemli bir yol haritasi çizdi. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak, sehrimizin ekonomik ve sosyal kalkinmasina katki saglamak için kararlilikla çalismaya devam edecegiz. Bu projelerin tamamlanmasiyla birlikte, sanayi bölgemizin rekabet gücünü artiracak ve bölge ekonomisinin gelisimine önemli bir ivme kazandiracagina inaniyoruz" ifadelerine yer verdi.

Teknik gezinin ardindan Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Mayis ayi ilk Yönetim Kurulu Toplantisi Tolga Eskioglu baskanliginda gerçeklesti. Saha incelemeleri ve gündem maddelerinin görüsülmesinin akabinde toplanti son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile