Kütahya OSB Yönetimi, Belediye Baskani Eyüp Kahveci'yi Ziyaret Etti

Kütahya OSB Yönetimi, Belediye Baskani Eyüp Kahveci'yi Ziyaret Etti

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, yeni dönemde Kütahya Belediye Baskanligi görevine seçilen Eyüp Kahveci’yi ziyaret etti.

Ziyaret, Kütahya Belediye Baskanlik Makami’nda gerçeklesti.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tolga Eskioglu, Baskan Vekili Emin Yüce, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Ölçer, Ali Alper Olgun, Zeyit Damar, Fatih Karabulut ve Bölge Müdürü Tunahan Ergin’in katilimiyla gerçeklesen ziyarette, Kütahya’nin sanayi ve ticaret potansiyelinin güçlendirilmesi, istihdamin artirilmasi ve bölgenin ekonomik kalkinmasi için yapilacak ortak projeler üzerinde fikir alisverisi yapildi.

Ziyaret sirasinda KOSB Yönetim Kurulu Baskani Tolga Eskioglu, Belediye Baskani Eyüp Kahveci’ye yeni görevinin hayirli olmasi temennisinde bulunarak, Kütahya’nin ekonomik ve sosyal kalkinmasina katki saglamak adina is birligi yapmaya her zaman hazir olduklarini dile getirdi.

Kütahya Belediye Baskani Eyüp Kahveci de ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’na tesekkür etti ve sehrin kalkinmasi için is birligi yapmaktan mutluluk duyacaklarini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile