Kütahya Sehir Hastanesi Insaati Devam Ediyor

Kütahya Sehir Hastanesi Insaati Devam Ediyor

Kütahya Sehir Hastanesi insaatinda mimari, elektrik, mekanik, tesisat ve altyapi çalismalarinin devam ettigi bildirildi.

Toplam 150 bin metrekarelik alan üzerine yapilmakta olan Kütahya Sehir Hastanesi’nde odalarin 159’unun tek kisilik, 136’sinin ise çift kisilik olarak dizayn edilecegi ögrenildi.

Hastane tamamlandiginda 15 ameliyathanesi, 79 yogun bakim yatagi, 13 diyaliz ve 14 kemoterapi koltugu ile hizmet verecegi vurgulandi. Sehir Hastanesi’nde her branstan 152 poliklinigin, fizik tedavi ve rehabilitasyonda ise 20 poliklinigin hizmet verecegi dile getirildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Baskanlik Divani Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Ishak Gazel, "Hastane insaatimiz hizli bir sekilde devam ediyor. En kisa sürede bu hastanemizin içine gidip vatandaslarimizin kaliteli hizmet almasini saglayacagiz. Kütahyamiz çok modern bir hastanemizle bulusacak. Sadece burada degil, Yoncali’da da 100 yatak kapasiteli hastane insaatimiz devam ediyor" dedi.

Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi’nde yapimi devam eden Kütahya Sehir Hastanesi, Ihlas Haber Ajansi tarafindan havadan da görüntülendi.(EFE-)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile