Kütahya, Türkiye'de Kaplica Tatili Için Gidilebilecek 10 Sehrinden Birisi

Kütahya, Türkiye'de Kaplica Tatili Için Gidilebilecek 10 Sehrinden Birisi

Termal zengini Kütahya’nin, Türkiye’de kaplica tatili için gidilebilecek 10 sehrinden birisi oldugu belirtildi.

Kütahya’nin termal bölgesi Ilica’da faaliyet gösteren Harlek Termal Otel’in Genel Müdürü Mehmet Emin Ustaoglu, termal tatilin mevsiminin olmadigini ifade etti.

Ustaoglu, "Bilindigi gibi, Türkiye’de 10 tane termal bölge var. Bu termal bölgelerinde Kütahya ayagi mevcut. Kütahya’da bu 10 termal bölgeden biri. Bunlarin birinci sirada, en eski, en köklü olani Ilica Kaplicalari. Bunlarin yüz aki olma yolunda ilerlemekle devam ediyor. Simdi ilkbaharla birlikte sezonumuzu açtik. Sezonumuzu açtik diyoruz ama bu dil aliskanligi oldu. Biz de 12 ay sezon var biliyorsunuz. Biz misafirlerimize tüm cilt hastaliklari, romatizma, sporcu hastaliklari özellikle menisküs yirtiklarinin tedavisi konusunda yardimci oluyoruz. 43 derecelik termal suyumuzun sifasi her seyden önce böyle. Ormanin içerisindeyiz, doga ile iç içeyiz. Isletmemiz 36 dönüm bir çam ormani içerisinde bulunuyor. Sezona hizli bir giris yaptik, misafirlerimiz otelimizden memnun ayriliyorlar. Otelimizden, suyumuzdan çok memnunlar. Termal ayaginda Kütahyamizin yüz aki olmaya devam edecegiz insallah, bu yolda ilerliyoruz" diye konustu.

Ustaoglu, Ilica’daki termal suyun romatizmal hastaliklar basta olmak üzere sporcu yaralanmalari ile iç ve dis menüsküs yirtiklarina sifa oldugunu sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile