Kütahyali Muhtarlardan Depremzedelere Yardim

Kütahyali Muhtarlardan Depremzedelere Yardim

Muhtarlar Dernegi Baskani Kadir Mandal, depremzedelerin ihtiyaçlarini karsilamak için hazirladiklari erzak kolilerini Belediye Baskani Alim Isik’a teslim etti.

Kahramanmaras merkezli meydana gelen ve bölgedeki birçok ilimizde yikima neden olan depremler sonrasinda tüm Türkiye’de oldugu gibi Kütahya’da da vatandaslar, dernekler, kurum ve kuruluslar ellerinden gelen imkânlar çerçevesinde yardimda bulunmaya devam ediyor. Kütahya Muhtarlar Dernegi ve yönetim kurulu üyeleri, sehre gelen depremzedeler için hazirladiklari erzak kolilerini Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’a teslim etti.

Kütahyali vatandaslara duyarliligi için tesekkürlerini ileten Belediye Baskan Prof. Dr. Alim Isik, “Muhtarlar Dernegimizin bu katkisinin çok önemli oldugunu düsünüyoruz. Buna vesile olan tüm vatandaslarimiza ve dernek yönetim kurulumuza ayri ayri tesekkür ediyoruz. Allah hayirlarini kabul etsin. En iyi sekilde, layik oldugu biçimde emanet ait oldugu yere teslim edilecektir. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da gelen her türlü yardim malzemesini depremzedelerimize, ihtiyaci olan vatandaslarimiza teslim ediyoruz. Bir kez daha yardimlarini esirgemeyen tüm Kütahyali hemsehrilerime bu vesileyle tesekkür ediyorum. Allah hayirlarini kabul eylesin. Rabbim bir daha bu tür felaketleri milletimize ve insanlik alemine yasatmasin” ifadelerini kullandi.

Muhtarlar Dernegi Baskani Kadir Mandal, “Kütahya Muhtarlar Dernegi olarak, muhtarlarimizin katkilariyla bir kampanya baslattik. Bu kampanyadan elde ettigimiz parayla gida kolisi yardimi yapmak istedik. Deprem bölgesinden ilimize gelen depremzedeler için 105 koli hazirladik, baskanimiza teslim ettik” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile