Kütüphane Müdavimleri Ödüllerine Kavustu

Kütüphane Müdavimleri Ödüllerine Kavustu

Bursa Uludag Üniversitesi (BUÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Baskanligi, 60. Kütüphane Haftasi dolayisiyla özel bir etkinlige imza atti. Kütüphaneyi en aktif kullanan akademisyen ve ögrencilerin açiklandigi törende, yarismalarda dereceye girenlere de ödülleri dagitildi.

60. Kütüphane Haftasi Ödül Töreni Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesi’nde düzenlendi.

Programa BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yilmaz, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Cafer Çiftçi ve Prof. Dr. Irfan Kiristioglu, Bursa Il Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer, fakülte dekanlari, akademik ve idari personel ile ögrenciler katildi.

“En donanimli kütüphanelerden birine sahibiz”

Ödül töreninde konusma yapan Rektör Prof. Dr. Ferudun Yilmaz, kütüphanenin en önemli müdavimlerinden birisi oldugunu aktardi. Imkânlarin genisliginden bahseden Prof. Dr. Yilmaz, “Kütüphanemiz, ciddi bir yazili ve görsel kaynaga sahip. Yüksekögretim kurumlari arasindaki en donanimli kütüphanelerden birisine üniversitemizde bulunuyor. Bununla gurur duyuyoruz. Kütüphanemiz kampüsümüzün merkezinde yer aliyor ve bu her anlamda büyük kolayliklar getiriyor. Geçtigimiz hafta itibariyle 60. Kütüphane Haftasi kutlandi. Daire Baskanligimiz da bu vesileyle mini yarismalar ve eglenceli etkinlikler düzenledi.

Dereceye girenler basta olmak üzere tüm katilimcilari ve programi organize eden herkesi tebrik ediyorum. Sponsor olarak ögrencilerimize hediye takdim etmemize vesile olan tüm is dünyasi temsilcilerimize de tesekkürlerimi iletiyorum” diye konustu.

Dereceye girenler ödüllendirildi

BUÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Baskanligi, 60. Kütüphane Haftasi boyunca bol ödüllü çok sayida yarisma düzenledi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesi’ni konu alan “Kütüphanede Bir Gün Sessiz Vlog Yarismasi”, “Kütüphanemi Taniyorum Bilgi Yarismasi” ve“Dudak Okuma Yarismasi” finalistlerine, kütüphaneyi en çok kullananlara, talihli ögrencilere ve Kütüphane Haftasi boyunca ödünç kitap alan 60. ögrenciye ödülleri takdim edildi.

Kütüphaneden ödünç kitap alanlarin arasinda çekilisin de yapildigi program, toplu hatira fotografi çekiminin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile