Kuyucak'ta Istiklal Marsi'nin Kabulü Kutlandi

Kuyucak'ta Istiklal Marsi'nin Kabulü Kutlandi

Aydin’in Kuyucak ilçesinde Istiklal Marsi’nin 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafindan kabul edilisinin 102. yildönümü ve vatan sairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayisiyla program düzenlendi.



Pamukören Ortaokulu ögretmen ve ögrencileri tarafindan hazirlanan program, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Programda slayt, sinevizyon ve gösteriler sunularak günün anlam ve önemini belirten siirler okundu. Kuyucak Belediye Baskani Metin Ertürk, "Milli kimligimizin, kültürümüzün, bagimsizligimizin ve inancimizin simgesi olan Istiklal Marsi’mizin kabulünün 102. yili kutlu olsun. Milli Sairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve basta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün istiklal savasi kahramanlarimizi rahmet ve sükranla aniyorum. Allah, bu millete bir daha Istiklal Marsi yazdirmasin" dedi.



Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskani tarafindan, 12 Mart Istiklal Marsi’nin Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayisiyla düzenlenen yarismalarda dereceye giren ögrencilere hediyelerinin verilmesiyle program sona erdi. Programa Ilçe Kaymakami Fehmi Sinan Niyazi, Belediye Baskani Metin Ertürk, daire amirleri, okul müdürleri, ögretmenler ve veliler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile