Kuyumcuda Dehset Açiklamasi Sarrafi Boynundan Biçakladi, Bilezigi Çalip Kaçti

Kuyumcuda Dehset Açiklamasi Sarrafi Boynundan Biçakladi, Bilezigi Çalip Kaçti

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bir kuyumcu dükkaninda sarrafi biçakla boynundan yaralayip bilezigi alarak kaçan sahis yakalandi. Polis, zanliyi yakalamak için 450 saatlik kamera görüntüsünü inceledi.

Edinilen bilgiye göre, geçtigimiz gün Cumhuriyet Mahallesi Millet Caddesi üzerinde bir kuyumcu dükkaninda meydana gelen olayda bir sahis altin alma bahanesiyle is yerine girdi. Daha sonra cebinden para çikaracagini söyleyen sahis, çikardigi biçakla Fatih N.’yi boynundan biçaklayarak, 1 bilezigi alip kaçti. Haber verilmesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Agir yaralanan Fatih N. saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirilirken, polis ekipleri de kaçan sahsi yakalamak için genis çapli çalisma baslatti. Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Gasp Büro Amirligi tarafindan kurulan özel ekip, olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameralarini incelemeye aldi. Yaklasik 12 kilometrelik alanda bulunan 450 saatlik güvenlik kamerasi görüntüsünü inceleyen polis, zanlinin O.A. (23) oldugunu belirleyerek saklandigi yeri tespit etti. Iki farkli adrese es zamanli operasyon düzenleyen ekipler, sahsi yakalayarak gözaltina aldi. Yapilan aramalarda ayrica sahsin olayda kullandigi biçak ve çaldigi bilezik de ele geçirildi. Emniyetteki islemleri tamamlanan sahis, saglik kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Dehset anlari kamerada

Öte yandan güvenlik kameralarina yansiyan görüntülerde sahsin bir süre sarraf Fatih N. ile sohbet ettigi, daha sonra cebinden para çikarir gibi yaparak eline aldigi biçagi aniden Fatih N.’nin boynuna sapladigi görüldü.

Can havliyle eline sandalyeyi alan Fatih N.’nin zanliyi etkisiz hale getirmek için bir süre mücadele etmesi de kameralara yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile