Kuyumcular Odası`ndan `esnaf Günü` Teklifi

Kuyumcular Odası`ndan `esnaf Günü` Teklifi

Kilis Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Zafer Bilik, haftada bir gün esnaf günü düzenlenmesi teklifinde bulunduklarını söyledi.

Bilik, Ramazan ayı boyunca halkın iftardan sonra dışarı çıktığını belirterek, "Bu yıl önceki yıllara oranla Ramazan boyunca çok sayıda vatandaş çarşıya çıktı. Esnafımız bir hareketlilik yaşadı. Belediyenin yaptığı organizasyonun da büyük katkısı var. Sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşlar, Belediye ve Valiliğin katkılarıyla haftada bir gün saat 19.00 ile 24.00 saatleri arasında Cumhuriyet Caddesi`nin bir bölümü trafiğe kapatılarak, esnafa satış yapma imkanı sağlanırsa konserler ve çeşitlietkinlikler yapılırsa Kilis`te bir hareketlilik olacağını düşünüyorum" dedi

Kilislilerin uzun süreden sonra Ramazan ayında çarşıya çıktığını dile getiren Bilik, "Benim böyle bir teklifim var. Eğer yetkililer de bu görüşümüze destek verirse projenin uygulanabilir olduğunu düşünüyorum. Kuyumcular ve Sarraflar Odası olarak bize ne görev verilirse yapmaya hazırız. Belediye Başkanımız, Valimiz, milletvekillerimiz, oda başkanlarımız ve kıymetli Kilislilerin desteğiyle başaramayacağız iş yoktur" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile