Kuzey Kore Güney Afrika'ya kupayı kazanmak için yola çıktı

Kuzey Kore Güney Afrika'ya kupayı kazanmak için yola çıktı

Güney Afrika'ya Dünya Kupasını kazanmak için yola çıkan Kuzey Kore Milli takımı iddialı açıklamalarda bulundu. Ölüm grubu olarak adlandırılan G grubunda mücadele edecek olan Kuzey Kore takımı Brezilya, Fildişi Sahili ve Portekiz Milli takımlarının bulunduğu grupta yer alıyor.

  Gü ; ney Afrika ' ya Dü ; nya Kupasını kazanmak iç ; in yola ç ; ıkan Kuzey Kore Milli takımı iddialı aç ; ıklamalarda bulundu . Ö ; lü ; m grubu olarak adlandırılan G grubunda mü ; cadele edecek olan Kuzey Kore takımı Brezilya , Fildişi Sahili ve Portekiz Milli takımlarının bulunduğu grupta yer alıyor .

Kuzey Kore , Gü ; ney Afrika ' ya Dü ; nya Kupası ' nı kazanmak iç ; in gideceklerini iddia ettiler .

Kuzey Kore Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Son Kwang-Ho , Gü ; ney Afrika ' da yapılacak Dü ; nya Kupası ' na katılacak milli takımlarının kupayı kazanacağını iddia ederek , ' Sevgili liderimiz Kim Yong İl ' in bü ; yü ; k desteği sayesinde , ulusal takımımız bu hedefi gerç ; eğe dö ; nü ; ştü ; recektir ' dedi .

Ö ; LÜ ; M GRUBUNDA

Asya elemelerde Suudi Arabistan ve İran gibi gü ; ç ; lü ; rakipleri saf dışı bırakarak Dü ; nya Kupası ' na katılma hakkı elde eden Kuzey Kore , kupanın ö ; lü ; m grubu olarak adlandırılan G Grubu ' nda Brezilya , Portekiz ve Fildişi Sahilleri ile mü ; cadele verecek .

Savunmaya yö ; nelik oyun anlayışının gö ; ze ç ; arptığı Kuzey Kore , beşli savunma dü ; zeni ile oynuyor ve kontra ataklarla gol arıyor . Kuzey Kore ' nin 23 kişilik kadrosunun 20 ' si Kuzey Kore ' de futbol oynayan isimlerden oluşuyor . Sporx

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile