Lenfoma Kanserinden Vefat Eden Gencin Ismi Bilim Sinifinda Yasatilacak

Lenfoma Kanserinden Vefat Eden Gencin Ismi Bilim Sinifinda Yasatilacak

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yasayan ve geçen yil yakalandigi lenfoma kanseri sonucu hayatini kaybeden Muhammet Can Yazici’nin ismi, Ahlat Selçuklu Anadolu Lisesinde olusturulan zeka oyunlari ve bilim sinifinda yasatilacak.

Bir Avuç Gönüllü (BAG) Dernegi ile Inönü Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü isbirligiyle hayata geçirilen proje kapsaminda Ahlat Selçuklu Anadolu Lisesinde “Muhammet Can Yazici Zeka Oyunlari ve Bilim Sinifi” kuruldu. Ahlat Selçuklu Anadolu Lisesinde düzenlenen açilisla birlikte ‘Muhammet Can Yazici Zeka Oyunlari ve Bilim Sinifi’ ögrencilerin hizmetine sunuldu.

Düzenlenen açilis programina Ahlat Kaymakami Batuhan Bingöl, Inönü Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Gökhan Tuncel ile Arastirma Görevlisi Fatih Tekin, Bitlis Tarim ve Orman Müdürü Ramazan Çolak, Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Nihat Keskin, Ahlat Ilçe Milli Egitim Müdürü Rafet Akgün, Ahlat Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Müdürü Abdurrahman Pirhasanoglu, Ahlat Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Cemil Gülsar, merhum Muhammet Can Yazici’nin anne ve babasi ile amcalari ve arkadaslari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile