LİG TV'den müjde

LİG TV yeni sezon fiyatlarını açıkladı...



LİG TV yeni sezon fiyatlarını açıkladı...

2010-2011 Futbol Sezonunda, Süper Lig maçları naklen DIGITURK ekranlarında olacak; her hafta oynanan 9 süper lig maçının hepsi canlı olarak yayınlanacak.

LİGTV 2010-11 Sezonu fiyatları ile ilgili Digiturk'ten gelen açıklama şöyle:

Süper Lig yayın bedelinin, eskiye oranla 2,5 kat artmasına rağmen LİG TV fiyatlarında zamsız ilerleyip, daha geniş kitlelerin tuttuğu takımların maçlarını seyredebilmesi için, her keseye uygun futbol paketleri oluşturarak fiyatlarımızı düşürdük.

Taraftar olarak, her zaman takımımızın yanında olduğumuz felsefesinden yola çıkarak oluşturduğumuz, Taraftar paketimiz ile ayda sadece 12,99TL’ye Anadolu takımlarından taraftarı olduğunuz takımın tüm lig maçlarını seyredebileceksiniz. Yani Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray dışındaki tüm taraftarlar ayda sadece 12,99TL ödeyerek tuttugu takımın bir ayda oynadıgı 4 maçı kesintisiz seyredebilecek.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları için de hazırladığımız Taraftar Paketimiz ile ayda 34,99TL ye taraftarı olduğu takımının her hafta oynayacağı maçı canlı olarak seyretme fırsatları olacak.

Bir diğer paketimiz olan Şampiyonlar paketi ile de futbol severler her ay 20’ye yakın maçı 39,99TL ye seyredebilecekler. Bu paket ile Beşiktaş, Bursa, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un oynadığı tüm maçları seyretmek mümkün olacak.

Ve yeni sezonda canlı yayınlanacak 9 futbol maçının hepsinin yer aldığı paket olan Süper Lig Paketi ise ayda 43,99TL olacak.


Akşam
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile