Lise Egitimi Yarim Kalanlara Önemli Firsat

Lise Egitimi Yarim Kalanlara Önemli Firsat

Özel Sivas Pusula Aksam Lisesi, çesitli nedenlerle lise egitimi yarim kalanlara mezuniyet firsati sunuyor.

Özel Sivas Pusula Aksam Lisesi Idarecisi Seçil Üngür, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birligi Baskani Mesut Dursun’u ziyaret ederek faaliyetleri hakkinda bilgi verdi. Üngür, “Pusula Aksam Lisesi, çesitli nedenlerle lise egitimini tamamlayamamis, okuldan ayrilmak durumunda kalmis veya örgün egitim hakkini kaybetmis herkese mezuniyet imkani saglayan, Sivas’ta hizmet veren özel okuldur.” dedi.

Esnaflara yüzde 20 indirim

Ziyaret sirasinda Seçil Üngür ve Mesut Dursun tarafindan okulun imkânlarindan yararlanmak isteyen esnaflar için ön görülen yüzde 20’lik indirim protokolü imzalandi. Dursun, egitime ve ögretimin önemine deginerek Ürgün’e tesekkür etti.

Kimler kayit yaptirabilir

Ürgün, 18 yasindan büyük veya 18 yasindan küçük olup en az 2 kere sinif tekrari yapmis herkesin kayit yaptirabilecegini ifade edip sunlari söyledi.

“Özel Sivas Pusula Aksam Lisesi hizmetinizde; lise egitiminden tasdikname ile ayrilmis, ortaokuldan sonra liseye hiç baslamamis, açik ögretim lisesinde kayitli veya herhangi bir sebeple lise egitimine devam etmemis 18 yasindan büyük veya 18 yasindan küçük olup en az 2 kere sinif tekrari yapmis herkesin egitim ögretimlerinin tamamlamasini saglamayi amaçliyoruz”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile