Lise Ögrencileri Konserden Elde Ettikleri Geliri Deprem Bölgesine Bagislayacak

Lise Ögrencileri Konserden Elde Ettikleri Geliri Deprem Bölgesine Bagislayacak

SAMSUN – Samsun’un Vezirköprü ilçesinde ögrenim gören lise ögrencileri, verecekleri konserden elde edecekleri geliri AFAD arayiciligiyla deprem bölgesine bagislayacak.

Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenleyecegi Türk Halk Müzigi korosu için hummali bir çalisma içerinde. Müzik Ögretmeni Sertan Turan’in koro sefliginde Türk Halk Müzigi konseri ile sanatseverlere unutulmaz bir türkü ziyafeti sunmayi hedefleyen ögrencilerin dinletisi, Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda 21 Subat Çarsamba 19.30’da gerçeklesecek. Konserde koronun tamami Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögretmen ve ögrencilerinden olusacak.

Konser provalarinin hummali bir sekilde sürdügünü belirten Koro Sefi Sertan Turan, “Ilçemizde bir ilki gerçeklestirmenin heyecanini yasiyoruz. Çünkü konserimizde hem koristlerimiz hem de sazlarimiz Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri ve ögretmenlerinden olusuyor. 5 aylik özverili bir çalisma ile konserimizi hazirladik. Koroda 30 koristin yer alacak ayrica 6 tane enstrüman konsere katilacak. 21 Subat aksami koro ve solo eserlerle sanatseverlere unutulmaz anlar yasatilacagimiz güzel bir etkinlikle anlamli bir konsere imza atacagiz” dedi.

Okul Müdürü Fazil Gezer ise, “Mobilya iç mekan tasarimi, metal teknolojisi, elektrik elektronik teknolojileri, bilisim teknolojileri alanlarinda üretime ara vermeden devam ediyoruz. Spor alaninda da ögrencilerimizin aldigi dereceler de ortada. Bunun yaninda sanatsal faaliyetlerde de farkindalik olusturmak istiyoruz. Meslek lisesinin her alanda basarili bir sekilde yer alabilecegini, meslek lisesi ögrencilerinin bunlari basarabilecek potansiyellerinin oldugunu göstermek istiyoruz” diye konustu.

Konserin tüm gelirinin AFAD araciligiyla depremzede vatandaslara bagislanacagini dile getiren Gezer, tüm Vezirköprü halkini konsere davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile