Lise Ögrencileri Üniversite Deneyimini Yasadi

Lise Ögrencileri Üniversite Deneyimini Yasadi

Sapanca Anadolu Lisesi ögrencileri; üniversite egitimini ve kampüs yasamini daha yakindan görmek amaciyla Düzce Üniversitesi Egitim Fakültesi, Tip Fakültesi, Eczacilik Fakültesi, Orman Fakültesi ile Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi’ni gezdi.

Yaklasik 7 ögretmen ve 55 ögrenci grubu ile Düzce Üniversitesi’ne gelen Sapanca Anadolu Lisesi ilk olarak Tip Fakültesi’ni ziyaret etti. Daha sonra Eczacilik Fakültesi’ne geçen misafir ögrenciler, Tip Fakültesi ve Eczacilik Fakültesi’nin egitim-ögretim faaliyetleri ve fakülte imkanlari hakkinda bilgilendirildi.

Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi’nin ardindan Egitim Fakültesi’ni ziyaret eden konuk ögrenciler, Matematik dersine girerek üniversite egitimini deneyimleme firsati buldu. Son olarak Orman Fakültesi’ni ziyaret eden Sapanca Anadolu Lisesi ögrencileri, yaklasan Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) öncesinde, bölgenin en çok tercih edilen ve basari siralamalarinda kendinden söz ettiren Düzce Üniversitesi’ni yakindan tanimis oldu.

Düzce Üniversitesi’ne kendilerine göstermis oldugu yakin ilgi için tesekkür eden Sapanca Anadolu Lisesi ögrencileri, Düzce Üniversitesi’nin; Fakülteleri, akademik çalismalari, kampüs imkanlari, basarilari, modern sportif tesisleriyle ilgili önemli bilgiler edindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile