Lise Ögrencileri Üniversite Yasamini Yerinde Gördü

Lise Ögrencileri Üniversite Yasamini Yerinde Gördü

Afyonkarahisar’da lise ögrencileri egitim hayatlarinin son adimi olan üniversite yasamini görmek için gezi düzenledi.

Zübeyde Hanim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) grafik bölümü ögrencileri ve ögretmenlerinden olusan heyet Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, Devlet Konservatuvari ve Prof. Dr. Sahabettin Yigitbasi Merkez Kütüphanesini ziyaret etti.

Ilk olarak Güzel Sanatlar Fakültesini ziyaret eden heyet burada seramik ve cam atölyelerini ziyaret ederek alan ögretim elamanlarindan yürütülen faaliyetler hakkinda bilgiler aldi. Akabinde AKÜ Devlet Konservatuvari Ibrahim Alimoglu Müzik Koleksiyonunu ziyaret eden heyet için AKÜ Devlet Konservaturi tarafindan müzik dinletisi gerçeklestirildi.

Heyet daha sonra Prof. Dr. Sahabettin Yigitbasi Merkez Kütüphanesini ziyaret ederek kütüphane yetkililerinden bilgiler aldi.

Zübeyde Hanim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardimcisi Bülent Kekiç, ögrencileri egitim hayatlarinin bir sonraki adimi olacak olan üniversite yasamini görebilmeleri için geziyi düzenlediklerini belirterek, “Grafik bölümü ögrencilerimiz ile AKÜ’nün 3 birimini ziyaret ettik. Ögrencilerimizin fazlasiyla istifade ettigini düsünüyorum. Bize bu imkani taniyan AKÜ Rektörümüz Prof. Dr. Sayin Mehmet Karakas hocamiza tesekkür ediyoruz” dedi.

Zübeyde Hanim MTAL Grafik Bölümü ögrencilerine gezide Müdür Yardimcilari Bülent Kekiç, Süleyman Gültekin Kadayifci, Ögretmenler; Sema Yalova, Selma Erkus, Yeliz Demirkirkan, Çilem Keskin ve Burak Aydin eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile