Lise Öğrencilerinden Sahipsiz Hayvanlara Mama Desteği

Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi öğrencileri, biriktirdikleri harçlıkları ile Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nde bulunan hayvanlar için yaş ve kuru mama yardımı yaptı.

Osmangazi belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sahipsiz hayvanlar için kampanya düzenleyen Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklar ile yaş ve kuru mama satın aldı.

Öğretmenlerinin de destek verdiği kampanya kapsamında yaklaşık 300 kilo ağırlığında 18 paket kuru mama, yaş mama ve battaniye satın alan öğrenciler, malzemeleri Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ne teslim etti.

Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi müdür yardımcısı İsmail Almas, öğrencilerin sahipsiz hayvanlara destekte bulunmak adına kampanya düzenlediklerini belirterek, "Okulumuzdaki tüm öğrencilerimizin destek verdiği kampanya ile sahipsiz hayvanlar için kuru ve yaş mama ile battaniye aldık. Bu malzemeleri sahipsiz hayvanların daha sağlıklı şartlarda yaşayabilmeleri için önemli çalışmalar yürüten Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ne bağışladık. İnşallah öğrencilerimizin düzenlediği bu kampanya, diğer okullara ve tüm insanlara örnek olur" dedi.

Kampanyanın başlatıcısı olan Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Yeliz Evkuran da "Sosyal etkinlik dersinde böyle bir kampanya düzenlemeye karar verdik. Kampanyamıza tüm okul öğrencileri destek verdi. Kampanya kapsamında sahipsiz hayvanlar için mama ve battaniyeler satın aldık. Bu malzemeleri de Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ne bağışladık" diye konuştu.

Getirdikleri mamalar ile Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nde bulunan kedi ve köpekleri besleyen öğrenciler, daha sonra barınağı gezerek hayvanları sevdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile