Lise Ögrencilerine Yardimci Kitap Destegi

Lise Ögrencilerine Yardimci Kitap Destegi

Osmangazi Belediyesi, lise ögrencilerine üniversite sinavina hazirlik sürecinde yardimci kaynak olacak 12 parçadan olusan kitap seti hediye etti. Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, gelecegin teminati gençlerin egitimi konusunda her türlü destegi vermeye hazir olduklarini belirtti.

Bugüne kadar egitime ve ögrencilere yönelik birçok projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, üniversite sinavina hazirlanan lise ögrencilerine ücretsiz egitim destegi veriyor. Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, 2023-2024 egitim ögretim yilinin ilk gününden itibaren her gün ziyaret ettigi okullarda, ögrencilere tüm derslerin yer aldigi kitap seti hediye ediyor.

TYT ve AYT Ders Bitirme Kampi formatinda hazirlanan kitap setlerini Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi’nde ögrencilere dagitan Baskan Dündar, “Destek bizden, basari sizden” mesaji verdi. Osmangazi Kaymakami Ali Partal ile birlikte ögrenci ve ögretmenler ile bir araya gelen Baskan Dündar, lise ögrencilerinin gelecegini sekillendirecek sinavlar öncesinde katki saglamaya çalistiklarini söyledi.

Baskan Dündar, “Ülkemizin yarinlari olan gençlerimize, egitimleri süresince katki saglamayi görev kabul ediyoruz. Simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da gençlerimizin yaninda olacagiz, her türlü destegi verecegiz. Ögrencilerimize ne kadar iyi sartlar sunarsak, basarilari da o kadar büyük olur. Tüm ögrencilerimize rabbimden zihin açikligi diliyorum” dedi.

Siniflarda ziyaret ettigi lise ögrencileriyle mesleki tercihleriyle ilgili sohbet eden Baskan Dündar, “Özellikle lise son sinifta okuyan ögrencilerimiz, üniversitede seçecekleri bölümleri yavas yavas sekillendiriyor. Mesleklerine simdiden karar verme asamasindalar. Her meslegin ayri bir önemi ve güzelligi var ama kendinizi mutlu hissedeceginiz meslegi yapin. Yaptiginiz isin hakkini verin ve basariyla icra edin. Hayallerinizi gerçeklestirmeye artik çok yakinsiniz. Hedeflerinize ulasabilmek için simdi çok çalisin. Biz, sizin yanindayiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile