Lise Öğrencisi Ankara Yolunda

Çanakkale İl Öğrenci Meclis Başkanı ve Biga Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi İbrahim Halil Esen, 24-27 Nisan tarihleri arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılacak ''9. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisi'' özel birleşimine katılacak.

TBMM'de, öğrenci meclis başkanları toplantısında Çanakkale'yi temsil edecek olan 11. sınıf öğrencisi Esen, Anayasa'nın sivilleşmesi, hak ve özgürlüklerin daha da artması, öğrencilerin toplumda dikkate alınır hale gelmesi gibi konuları kendisine tanınan 5 dakikalık sürede anlatacak.

Okul Müdürü Faruk Girgin, ''Öğrencimiz Müdür Yardımcısı Ahmet Dere ile birlikte katılacağı toplantıya, Valilik desteğiyle basılan '1915 Çanakkale Mecmuası' kitabından 81 adet hediye olarak götürecek. Ayrıca Çanakkale'nin tanıtımı için minyatür hediyeleri de orada takdim edecek'' dedi.

-İçdaş Futbol Turnuvası'nda kadın yöneticiler-

İÇDAŞ çalışanları arasında düzenlenen ''Birimler arası 5. Geleneksel İçdaş Futbol Turnuvası''nda görev alan kadın yöneticiler, ilgi odağı oldu.

Biga'nın Değirmencik ve Bekirli köylerinde faaliyet veren İÇDAŞ'ın, iş güvenliğiyle çevre takımlarının kadın yöneticileri, maçları heyecanla izliyor, takımlarına taktik veriyor.

İÇDAŞ Halkla İlişkiler Müdürü Suat Karataş, yaptığı açıklamada, iş güvenliği ve çevre takımlarının turnuvada, gerek renk tercihi, gerekse bayan yöneticileriyle iddialı olduklarını söyledi.

Takım yöneticileri Burçin Wallington ve Hilal Kocaeren'in forma renk seçimlerini pembe olarak belirlediğini ifade eden Karataş, kadın yöneticilerin turnuvaya ayrı bir renk kattığını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile