Liseliler Kepleri Havaya Atarak Mezuniyeti Kutladi

Liseliler Kepleri Havaya Atarak Mezuniyeti Kutladi

Zonguldak’in Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde bulunan Çok Programli Anadolu Lisesi 12. sinif ögrencileri için mezuniyet günü düzenlendi.

Saltukova Çok Programli Anadolu Lisesi mezuniyet töreni Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Okul Müdürü Yardimcisi Meral Özdag konusma yapti. Sefkatle kucaklayip, erdem ve bilgiyle donatilan bir nesli mezun ettiklerini söyleyen Özdag, “ Çocuklara olan desteklerinizin ve güvenin devamini temenni ederim. Degerli ögretmen arkadaslarim. Bir anne ve baba sefkatiyle kucaklayip erdem ve bilgiyle donattigimiz bir nesli daha bugün buradan ugurluyoruz Onlara gösterdiginiz rehberlik, sefkat ve ilgi için sizlere mütesekkirim. Sevgili genç arkadaslarim, okula ilk basladiginiz günden bugüne degin, egitildiniz, bilgi ve erdemle donatildiniz. Bugün bir mezuniyet yasiyorsunuz. Biliniz ki her mevlit bir baska basamagin baslangicidir. Okul günleriniz okul anlarina dönüsecektir. Sizlere gelecekte basariyla okulunuzu bizleri ve ailenizi en iyi sekilde temsil edeceginize olan inancim tamdir. Sevgili gençler, üç seyden asla vazgeçmeyiniz. Saglik, saygi ve sevgi. Bu üç sey size ailenize ve ülkenize mutluluk getirecektir. Saglikli düsünen insan çok çalisacak. Saygili olan kisi baskalarini fark edecek ve sevgi dolu kisi de basta kendi ülkesi olmak üzere tüm insanligi sevecektir. Hizla degisen bu dünyada degisime ayak uydurmak muasir medeniyetler seviyesine bizleri tasimak için sarttir. Sizlerden dürüst, çaliskan, sevgi dolu, adil iyi bir insana bagli olmanizi arzuluyorum. Degerli gençler, ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz. Bu gerçegi Ulu Önder Atatürk, bütün umudum gençliktedir ülkeyi bütün degerlerini gençlere emanet ederek göstermistir. Inaniyorum ki sizler de umutlari ve güveni bosa çikarmayacak, ülkemizi çagdas uygarlik düzeyine çikaracaksiniz. Bilim ve teknolojik gelismeleri izleyecek, o gelismeleri ögrenerek milletimizin degerli Evlatlarina hizmet olarak sunacaksiniz. Bu da bütün kalbimle inaniyorum. Ülkemizin gelecegi siz degerli gençlerimizin bundan sonraki her basarisi gurur kaynagimiz olacaktir. Hepinizi saygi ve sevgiyle selamliyorum” dedi.

Okul Müdürü Yardimcisi Meral Özdag tarafindan dereceye giren ögrenciye plaket verilerek, kütüge ismini çakti. Anadolu Lisesi ögrencileri, bayrak ve flama gösterisinde bulundu. Akabinde 55 ögrenciye mezuniyet belgeleri verildikten sonra müzik esliginde kepler havada uçustu. Yagmurlu havaya aldirmayan ögrenciler sene sonu stresini doyasiya eglenerek attilar. Ögretmenleriyle karsilikli oynayan ögrencilerin mezuniyet kutlamalari toplu hatira fotografi çekimiyle sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile