Logo Yazılım 2012’nin İlk Yarısını Yüzde 76’lık Rekor Büyümeyle Kapattı

Logo Yazılım 2012’nin İlk Yarısını Yüzde 76’lık Rekor Büyümeyle Kapattı

Türkiye’nin en büyük bağımsız yazılım kuruluşu LOGO Yazılım, 2012 yılının ilk yarısını konsolide net satış gelirlerini yüzde 76 oranında büyüterek, toplam 21.624.365 TL ile kapattı.

Geçen yılın aynı döneminde sahip olduğu yüzde 37’lik büyüme oranını iki katının da üzerine çıkaran LOGO Yazılım, rekor seviyede bir gelire ve karlılığa ulaştı. Şirketin satış gelirlerindeki yüksek artış, yüzde 30 faaliyet kar marjı, yüzde 44 AFVÖK marjı ve yüzde 28 oranında net kar marjına ulaşılmasını sağladı. Satışların yaklaşık yüzde 60’ı büyük ve orta ölçekli firmalara, yüzde 40’ı ise KOBİ’lere yapıldı.

Şirketin ilk yarıyıl Sonuçlarını değerlendiren LOGO Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu, “LOGO Yazılım olarak Son yıllarda yakaladığımız yüksek büyüme ve karlılık oranlarını 2012’nin ilk yarısında da artırarak devam ettirdik. Oluşturduğumuz büyüme stratejisi ve buna bağlı faaliyetlerimizin Sonuç verdiğini görmekten dolayı mutluyuz. İstikrarlı büyümemizi, kullanıcılarımız ve iş ortaklarımızla kurulan sağlıklı iletişim, yüksek operasyonel verimlilik ve pazara sunduğumuz yenilikçi çözümlere borçluyuz. Amacımız, bu yüksek büyümeyi önümüzdeki dönemlerde de sürdürmektir. Yeni ürün, proje ve iş modellerimizle, müşterilerimize ve yatırımcılarımıza değer yaratmaya devam edeceğiz” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile