Los GalactiFOS

Ersen'le öne geçen Paşa'ya İsmail yanıt verdi. 90+5'te 'Los Galacticos'un eski kaptanı Guti penaltıyı Tolga'ya teslim edince Beşiktaş, İnönü'de 8. puanını kaybetti



Ersen'le öne geçen Paşa'ya İsmail yanıt verdi. 90+5'te 'Los Galacticos'un eski kaptanı Guti penaltıyı Tolga'ya teslim edince Beşiktaş, İnönü'de 8. puanını kaybetti

Allen Iverson'ın tribünde yarattığı coşkunun sahaya yansıması umulurken, pozisyonsuz maç herkesi hayal kırıklığına uğratıyordu. Tribünler de  pozisyonsuzluğa uymuş, uyumaya başlamıştı. Yılmaz Vural, kenardan oyuncularına sık-sık 4-3-3 diye bağırıyor, dakikalar kurt teknik adamın istediği gibi geçiyordu. 32'de maçın ilk pozisyonunda Kasımpaşa'lı Şahin'in sert ve düzgün vuruşunu Rüştü çıkardı. 34'te Nihat'ın şut denemesi ve 44'te Ersan'ın, Guti'nin ortasına vurduğu cılız kafa, Beşiktaş'ın atak girişimleriydi.
Q7 ve Tabata değişiklikleriyle hareketlenen Beşiktaş karşısında Kasımpaşa, ilk yarıdakinden daha diri bir oyunla ikinci yarıya start verdi.  64'te Hüseyin harika vurdu; Rüştü çıkardı. 66'da Yekta'nın şutu az farkla auta gitti. Terazinin kefesinin hep Kasımpaşa lehine ağır bastığı dakikaların ardından 76'da Ersen Martin ile golü bulan Kasımpaşa, sezonun ilk galibiyetini elde edebilmek için varını yoğunu ortaya koydu.

ŞANSSIZLIK VARDI
BEŞİKTAŞ ise o ana kadar en çok gole yaklaştığı pozisyonda 81'deki Ernst'in şutundan yararlanamadı. 84'te İsmail'in rakiplerinin yardımıyla bulduğu gol Beşiktaş'ın umutlarını taze tuttu. 90 artılardaki Q7'nin şutu, sayılmayan gol ve temdit penaltısının kaçması futbolun yeryüzünde niçin bu kadar sevildiğinin göstergeleriydi. Kasımpaşa için tünelin ucu görünebilir. Kara Kartal'a da Hasan Cemal'in 'Kimse Kızmasın Kendimi Yazdım' kitabını önerebilirim.

MEHMET  AYAN

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile