Lösemi Haftasi Nedeni Ile Jandarma Özel Çocuklarla Bulustu

Lösemi Haftasi Nedeni Ile Jandarma Özel Çocuklarla Bulustu

Antalya’nin Aksu ilçesinde 2-8 Kasim Lösemi Haftasi nedeni ile lösemili çocuklara ‘özel çocuklar ve Jandarma el ele hiçbir engel birlikte olmamiza engel degil’ temali proje gerçeklestirildi.

Antalya Il Jandarma Komutanligi Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Sube Müdürlügü, Aksu Ilçe Jandarma Komutanligi, Aksu ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Akdeniz Otizm Spor Kulübü personellerince, Aksu Ilçesinde bulunan Mustafa Kemal Özel Meslek Okulunda 2-8 Kasim Lösemi haftasi olmasi nedeniyle, Lösemili çocuklara ‘ özel çocuklar ve Jandarma el ele hiçbir engel birlikte olmamiza engel degil’ temali proje gerçeklestirildi.

Etkinlikte, arama kurtarma köpegi tarafindan gösteri yapilip, Jandarma personelince mini konser verildi.

Etkinlik kapsaminda, çocuklara Jandarma araçlari tanitilarak, uçurtma, balon meyve suyu, kek ve Jandarma dergisi dagitildi.

Etkinligin ilerleyen dakikalarinda, Akdeniz Otizm Spor Kulübü Dernegi ve Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Mustafa Köse ve Antalya Il Jandarma Komutanlarinin da katilimiyla Akdeniz üniversitesi Ziraat fakültesi ve Akdeniz Otizm Spor Kulübünün sürdürülebilir projesi olan ‘otizmli çiftçiler üretiyor’’ sebze dikim faaliyetinde çocuklarla birlikte çesitli sebzeler dikildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile