Lösemi Hastası Mert'e Beşiktaş Morali
Konya'da löseminin en ağır tipine yakalanınca ağabeyinden alınan ilikle hayata tutunan ve kontrolleri süren 15 yaşındaki Mert Çağ, babasının yaptığı sürprizle, fanatiği olduğu Beşiktaşlı futbolcularla Konya'da fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşadı.
Beşiktaşlı bazı futbolcularla fotoğraf çektiren ve sohbet etme imkanı bulan Çağ, futbolculara forma imzalatmayı da unutmadı.
- "Dünyanın en mutlu insanı ben oldum"
Mert Çağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayatında neredeyse Beşiktaş ile yatıp kalktığını söyledi.
Beşiktaş'ın kendisi için çok ayrı bir yere sahip olduğunu belirten Çağ, ailesinin de Beşiktaş sevdasını çok iyi bildiğini ifade etti.
Babasına, yaşattığı heyecan dolu dakikalardan dolayı teşekkür eden Çağ, "Herhalde dünyanın en mutlu insanı ben oldum" dedi.
- Sevinçten uyuyamadı
Baba Ramazan Çağ ise rahatsızlığını öğrendikleri günden bu yana adeta Mert'in üzerine titrediklerini aktardı. Doktorların hastalıkta moral ve motivasyonun oldukça önemli olduğunu vurgulamasıyla, hep bu yönde hareket ettiklerini dile getiren Çağ, şunları kaydetti:
"Mert nakil oldu ama kontrolleri devam ediyor. O yüzden oğluma ilgi ve alakamız ilk günkü gibi sürüyor. Oğlum, fanatiği olduğu Beşiktaşlı futbolcularla hep fotoğraf çektirmek istiyor ancak bunun imkansız olduğunu düşünüyordu. Beşiktaş'ın Konya'ya geleceğini öğrendiğimde çok heyecanlandım. Oğlumun mutluluğu için hemen bir arayış içine girdim. Mert'i, Beşiktaşlı futbolcularla buluşturma amacımı öğrenenler de bana destek verdi. Nihayetinde Mert, imkansız gibi gördüğü hayaline kavuştu. Hastalık sürecinden bu yana oğlumu hiç bu kadar sevinçli görmemiştim. Hatta o gün sevinçten gözüne uyku bile girmedi."
Çağ, gösterdikleri ilgiden dolayı Beşiktaşlı yöneticiler ve futbolculara teşekkür etti.



















